Open Zeeland 2013


Op Zaterdag 17 augustus heeft het 2e Open Zeeland plaatsgevonden met als hoofdsponsor de firma E.B.G. Bij de heren was Jan Dekker de sterkte in de finale tegen Danny Noppert. Het werd 3-0 in sets (3-1, 3-1, 3-1). Dekker had daarvoor nipt met 6-5 afgerekend met Jeffrey de zwaan, finalist van vorig jaar. Noppert gooide favoriet James Wilson uit het toernooi met 6-4 in een zeer hoogstaande partij.
Tony West, winnaar van vorig jaar, verloor ook van Danny Noppert bij de laatste 32.
Bij de dames was Aileen de Graaf, evenals vorig jaar met duidelijke cijfers de baas in Goes. Ze won de finale met 4-0 van Belgisch Kampioene Patricia de Peuter, die daarvoor de beste Zeeuwse van de dag, Karin Krappen had uitgeschakeld. Aileen rekende eenvoudig af met Anneke Kuijten.
Opnieuw is Stichting Darts Zeeland er in geslaagd een toptoernooi neer te zetten met 160 Heren en 30 Dames. Uiteraard was dit zonder onze sponsors en vrijwilligers niet gelukt, waarvoor dan ook onze grootst mogelijke dank.

Uitslagen:
Heren
1. Jan Dekker
2. Danny Noppert
3. James Wilson en Jeffrey de Zwaan
5. Benito van de Pas, Dave George, Jan van der Rassel en Davy van de Zande
9. Hermie van Orsouw, Rick Hofstra, John Lokken, Cees van Leeuwen, Alexander Verrips, Alain van Bouwel, Sven van Dun en Marcel Blik.

Dames
1. Aileen de Graaf
2. Patricia de Peuter
3. Karin Krappen en Anneke Kuijten
5. Irina Armstrong, Erica van Kooij, Jeannette Stockx en Sharon Prins

De hoofdsponsor voor dit toernooi was E.B.G. Je kunt bij dit bedrijf terecht voor Oud Ijzer, in– en verkoop van auto’s, reparaties, snijbrandwerk, sloopwerk en graafwerk! Zie hieronder het visitekaartje voor de contactgegevens!